Nya Bilder På Måns

Han bor hos mammas kille men det är mammas och min katt. Han fick stanna när mamma köpte lägenhet. Han bor på landet mitt ute i ingenstans. Han har många vänner för där finns det typ kanske inte mindre än 30 katter. Katterna parar sig och flocken blir större. Ja, det är ute katter, innan ni frågar. Haha. Måns är 9 år och är väldigt go och kelen av sig. Han kanske ser lite grym ut men jag kan lova på gud att han är väldigt snäll och kelen. Mitt finger förstör bilderna -.-


Dagens Titanicbild


För Stort Och För Litet

Nästan allt jag har på mig är antingen tajta, för korta eller för stort. Mina jeans som jag använt idag är för stora och de var tajta på mig förr. Jag tappar de nästan. Pappa kanske har rätt ändå. Jag har blivit smalare men hur vet jag inte. Jag går inte på någon diet. Bantning är inte bra för kroppen. Kanske äter för dåligt. Jag har blivit kräsen på mat. Min skinnjacka börjar bli för liten. Mina jeans är för stora. Min sovtröja är för kort. En tröja som jag har tappar jag nästan. Vart är jag påväg? Vad händer?


Iris

 

Dagens Titanicbild


Mitt Liv Med Asperger

Jag vill först och främst säga att jag inte är dum i huvudet bara för att jag har Asperger. Ingen är det. Det är bara 3 dumma ord. Ingen är dum i huvudet. Inte de med Downs Syndrom heller. Jag tycker de så himla gulliga och jag förstår inte varför man ska kalla de dumma i huvudet. Behövde få ut mig det här.
 
Här kommer några punkter
 
* Jag kan ta saker fel väldigt lätt
 
*Jag tar saker bokstavligt
 
*Jag har svårt att förstå skämt
 
*Jag går i en specialklass
 
*Jag har svårt med att läsa mycket och liten text
 
*Jag har ett specialintresse (Gissa vilket)
 
*Väldigt ljudkänslig (Får ett rum för mig själv som jag får gå in till om det blir för mycket på ett kalas eller på julafton)
 
*Svårt med sociala sammanhang
 
*Svårt med att rollspela
 
*Psykiskt känslig (Gråter lätt. Te.x när jag saknar mamma)
 
*Kan bli frustrerad och arg när jag te.x säger "Sluta" och den personen slutar inte
 
*Jag ser och tänker annorlunda
 
*Jag har svårt med ögonkontakt
 
*Jag gillar inte att bli rörd och håller mig gärna på avstånd. Försöker undvika att bli rörd av någon. 
 
*Svårt med folkmassor
 
*Måste ha MP3, mobil eller radio i bilen
 
*Måste hålla på med något. Te.x stressboll, kapsyl, en ask. Vad som helst.
 
*Svårt att förstå när någon bara säger te.x "Vad händer när du gör det?" eller "Vad gör den?". Jag måste veta vilken eller vad hon eller han pratar om. Annars kan jag inte få in det och då kan jag inte svara.
 
*Vill helst vara ifred och vara med mig själv men ändå ha någon i närheten
 
*Jag kan se saker i former
 
*Jag hör och ser saker lätt

18 År Sedan

Idag är det 18 år sedan Estonia sjönk. Min kusin föddes dagen innan. Därför håller jag koll på när hon fyller. Vi ska på kalas idag. Tänk att det har gått 18 år. 18 år sedan över 800 människor miste livet. Jag har filmen och jag kan inte förstå att något sådant kan hända.

Bilden tog jag från google. Fanns på SverigesRadio.


Dagens Titanicbild


Kvällsmat


Yes!

Köpte The Invention Of Lying idag :D Så lyckat! Jag hade bara ren tur. Det fanns bara 1 kvar.


The Invention Of Lying

Verkar så himla bra. Den var på TV igår och jag hann bara se slutet :/ Hittade den på boxern och vi ska hyra den i helgen. Vill så gärna se den.
 

Dagens Titanicbild


Köpte En Penna På Naturhistoriska

(Min skrivbok är inte med i köpet)


Du Är Fin Som Du Är

Det spelar ingen roll vad andra säger. Du är fin. Utséendet har ingen betydelse. Det är insidan som räknas. Utsidan har inte med saken att göra. Du är underbar.
 

Dagens Titanicbild

 
Konstruktion av Titanic.

Nu Är Jag Tillbaka + Guppy Life

Jag slutade inte frivilligt. Jag slutade pga hostan och förkyldningen. Det ger inte så mycket lust att blogga när man är sjuk och har slemhosta. Hostan sitter fortfarande kvar och vägrar försvinna. Men det är mycket bättre nu och jag känner mig inte lika risig längre. Jag har inte den där superhostan längre. Bara lite av det är kvar. Men det är som sagt bättre. Jag kände att jag inte hade lust att blogga och tog en paus i några dagar. Men nu är jag tillbaka ^^ 
 
Jag har börjat spela GuppyLife igen. Vet inte varför. Tycker det är ett sånt himla gulligt spel ;) När jag såg videon här under för första gången tänkte jag "Awww ♥". Jag älskar sådana gulliga spel. ÄLSKAR. Det är så himla gulligt. Jag gjorde en ny användare idag som heter Zeffery och min Guppy heter Doodle. Hojta till om du ser mig! :) 
 
Jag tror spelet är för barn men jag tycker det är så gulligt så jag kan inte låna bli xd Men det är ju för ungdomar med. Självklart. Det är för alla.
 
7
 
Klicka HÄR för att komma till GuppyLife.

Följ Mig På Instagram

Och jag följer tillbaka.

JossanTitan @ Instagram


Armband

Pappa och jag är i vårt hus och tar med lite grejer. Vi bor ju nu hos pappas tjej så vi har huset till salu. Jag hittade ett armband som är perfekt för mitt stöd för Norge. Likaså allt annat som hänt i världen.


Bloggpaus

Tjoo! Jag tänkte ta en liten bloggpaus. Jag är väldigt hostig och börjar bli förkyld. Jag har slemhosta och jag hostar lungorna ur mig. Inte ens halstablett hjälper. Jag har inte feber eller så. Jag är bara hostig och lite snuvig. När hostan har gått över kommer jag tillbaka. Men just nu känner jag att jag inte orkar. Jag hostade hela Stockholmsresan och somnade nästan på tåget. Så jag förstod att något var pågång. Jag frös dagen innan. Alltså i onsdags. Och nu har jag fått skiten många har. 
 
Ha det bra!

Katarina Testad

Jag måste bara berätta en sak. Jag såg Caty Testad när jag var i Stockholm! Jag kommer inte ihåg vart. Det var på Åhléns eller på T-centralen. Jag tänkte hela tiden "Men visst var det där Caty? Det måste det vara. " Första gången jag såg en kändis på riktigt. Klicka HÄR för att komma till Caty's blogg. För mig är det väldigt stort för jag har aldrig sett en kändis i verkliga livet. Bara på TV och internet. Jag läser Kick Back Packs bloggar varje dag. Tänk. Jag har gått förbi Caty. En blogg jag läser varje dag. En fin människa som har ungefär samma stil som jag. Caty, om du läser detta. Jag älskar din blogg! 
 

Bakgrunden På Min Mobil

Vill du också ha den? Ladda ner appen "OSLOVE". Gå sedan in där och sen trycker du på "Bakrunn" och "Lagre bakrunnsbilde". Och tadaa! Men kom ihåg att du måste gå in på dina bilder och ställa in bilden som bakgrund. 

 

 

Jag har haft den bilden ett tag och det visar mitt stöd för Norge.


Sissel Kyrkjebø - Titanic Suite

 

Dagens Titanicbild

 
Önskar att det där var verkligt.

Hälsosam Frukost

Förutom chokladkakan och aromaten men jag kunde inte låta bli ;)


Ett Halsband

Det här halsbandet bär jag för en speciell sak. En sak som förändrade mig. En sak som förändrade oss alla. Det var en dag då jag förlorade mitt vanliga jag. Den dagen var 22 juli 2011. Då jag tappade lust och ork. Jag tappade en del av mitt positiva jag. Om jag bara kunde få tillbaka som det var förr. En dag bara. Bara jag får känna glädje igen.


Är Det Skönt Att Ha Fodral Som Kudde?


Dagens Titanicbild


Tips Till Dig Som Har/Ska Skaffa Hund

Jag har 2 hundar och har lärt mig vad man ska göra och inte göra tack var det Cesar Millan. Jag har också läst på mig lite. 
 
Det du ska tänka på innan du skaffar hund är att det är väldigt mycket jobb. Klippa klorna, bada, gå på promenader. Din hund måste ut varje dag. Morgon, middag och kväll så den får kissa. Du vet ju själv hur det är att vara nödig och inte ha tillgång till toa. Hunden måste ut. Att ha hund tar mycket ansvar. Klipp klorna på honom/henne när du känner att det är dags. När klorna är vassa. Var inte rädd att ryta till om den te.x äter kattens mat, biter eller gör något annat fel. Du ska visa att det är du som är bossen och inte hunden. Det är du som bestämmer. Det är samma med promenader. Dra i kopplet om den te.x vägrar att gå in. Det är du som bestämmer. Inte hunden. Du är bossen. Tjata inte heller på hunden när du lär den tricks. Den gör så gott den kan. I djuraffärer brukar det finnas något som kallas "Klick". När du te.x säger "Sitt" och den sitter trycker du på knappen och det kommer ett klickljud. Då förstår hunden att den gjorde bra ifrån sig. Annars kan det bli uttjatat att säga "Bra", "Duktig!" osv och hunden kan bli förvirrad. Så jag föredrar klick. Ge den godis efter att du tryckt Klick. Innan du skaffar hund är det bra att läsa på sig lite fakta. 

Dagens Titanicbild


Gjort En Smörkniv Till Pappa

Råkade skriva ett litet "a" men jag tror inte han bryr sig så mycket. Det är ju tanken som räknas!


Stockholm På Torsdag!

Godmorgon! Jag vill bara påminna att jag inte kommer vara aktiv på torsdag eftersom jag ska till Stockholm med klassen. Vi åker därifrån kl. 18:00 och kommer hem runt kl. 21. Jag kommer vara väldigt trött och inte orka. Så det blir en ledig dag. Vi kommer vara ute hela dagen och gå på museeum och sånt. Vasa och historiska :)


Bygger Hus I Sims 3

Jag är inte färdig än. Men jag sitter här hur desperat som helst att huset ska bli klart någongång. Haha. Jag älskar att bygga hus i Sims men man vill få det färdigt så man kan spela.


Dagens Titanicbild


Milkshake


Kirsty Hawkshaw - Reach For Me

 

Dagens Titanicbild

 
Kapten Edward John Smith längst åt höger. 
 
Förste styrman William Murdoch längst åt vänster.
 
Han som står bredvid kaptenen måste vara Joseph Boxhall.
 
Han som står mellan William Murdoch och Joseph Boxhall är Henry Wilde.

Här Skämmer Jag Bort Mig

Älskar att komma hit ;) Man får ta för sig. Det får man ju hemma med men här får man massa godsaker och frukt. Farmor har alltid något att tugga på.


4 Bitar Blir Ett Kors


Ny Film!

Pappas tjejs dotter är här och äter. Hon hade köpt en Titanic filmbox till mig. Det är 4 skivor i den med olika dokumentärer om Titanic :)

Klockan 15 ska jag till farmor och farfar och sova där inatt :) Det är kul att prata och ha det trevligt med farmor. Och farfar också såklart. Vi kanske ska åka någonstans. Fika och gå runt och kolla lite. De sa att jag får bestämma vart. Men det är så svårt att bestämma. Jag bor i en sommarstad så egentligen är det bara att gå ut. Men det kanske blir Vadstena. Aja, vi får se ;)


Dagens Titanicbild


Min Nya Dator


Dagens Titanicbild




Trött!

Usch. Jag är däckad och jag fryser. Börjar jag bli sjuk igen? Hoppas inte det :( Kan ju vara luften ute också. Det är riktigt kallt. Börjar bli vinter. Buhu. Idag har jag varit i skolan, till psykologen och sen köpte vi en ny dator till mig :D Det är en superläcker rosa samsung med svarta knappar. Så himla läcker! Jag har inte tagit en bild på den än. Orkar inte ta en bild och slänga in på bloggen just nu. Imorgon får det bli :/ Jag är så himla trött! Ska göra iordning mig för natten och krypa in under täcket och titta på Comedy Central. Just nu är det Tosh.0. Det får jag inte missa ;)

Godnatt!


Dagens Titanicbild


Lästimme I Skolan


Ommöblering Och Nytt Bord


Oaktiv + Dagens Titanicbild

Jag kommer vara inaktiv dagarna jag är i skolan. Det var varit full fart idag och jag är trött. Imorgon ska vi (klassen) åka på utflykt och grejer. Nästa torsdag ska vi åka till Stockholm och jag blir mer inaktiv. Vi åker dit kl. 7 på morgonen och åker hem kl. 18:00. Så då blir det väldigt tätt att hålla på med bloggen. Jag blir förmodligen väldigt trött och det blir en liten rast med bloggen. Så nästa torsdag får ni räkna med att jag troligen inte kommer blogga. Det blir alltså en dag i ledighet med bloggen. Ska som jag skrev till Stockholm och kommer inte orka bloggen. 
 

11 År Sedan!

Just det! Idag är det 11 år sedan World Trade Center-attacken hände. Usch och fy för terror! 22 juli 2011, 30 oktober 1998 och 11 september 2001 är dagar vi kommer minnas. 22 juli, Utöya och Oslo. 30 oktober, Backabranden. 11 september, World Trade Center. Det är så hemskt. Jag var 3 år när det hände och har inget alls minne av när nyheten kom. Tänk att såna saker kan hända! Vilka jäkla idioter som utsätter folk för sånt här. Vad tänker de med? En hjärna av gödsel? Man skulle tro det. Det är så hemskt att det inte finns ord. Varför inte låta muslimer ha ett liv? De har lika mycket liv som vi. De är människor. De har känslor och ett liv. Jag respekterar alla. ALLA. Religioner, läggning, utséende, sjukdomar/diagnoser. Alla. Jag utsätter aldrig folk för fara och jag gör aldrig illa de. Det är såna människor som gör mig arg. Terrorister. Jag vill inte ha krig, elände och terrorism. Jag bryter fortfarande ihop efter 22 juli och 11 september.
 
Vi alla måste kämpa och visa att vi bryr oss. Vi ska leva för de döda och kämpa. Det är tungt och luften är svår att andas in. Men vi måste kämpa. Vi ska kämpa för det vi tror på. Vi ska stötta varrandra och visa kärlek. Visa att vi bryr oss. Det händer så mycket elände på jorden, men det ska vi kämpa emot. Vi ska fylla vår jord med kärlek och fred. De omkomna är inte borta. De finns här bland oss. 
 
Vila I Frid ♥
 

Han Är För Härlig!

Tycker de med Downs Syndrom är så himla gulliga :') Särskilt ICA-Jerry (Mats Melin). Han är för söt.
 

Dagens Titanicbild


Dör Av Skratt!

Titta i bakgrunden xD Perfekt ju!


Stör Mig På Detta!


Dagens Titanicbild

 

Min Låt Till Minne Av 22.juli

Framsidan

 

Baksidan


Jag Som South Park Figur

Håret är lite likt faktist. 
 
Gör din egen South Park figur HÄR

Jag Har Ett Motto


Svårt Att Bestämma!


Cher Lloyd & Will.I.Am - Where Is The Love / I Gotta Feeling

Vilken röst Cher har! Hon är en begåvad 19-åring från England. Älskar hennes röst och musik.
  
 
Off Topic: Vill meddela att Oskar fyller 1 år idag, så vi ska på kalas idag. Kan bli oaktiv. (Det pappas tjejs barnbarn)
 
 

Dagens Titanicbild


Jag Skriver Sanningen Om Mig

Det här är jag. Jag har Asperger, men jag är inte dum i huvudet. Jag är precis som alla er därute. Bara tänker annorlundare. Men jag har ändå varit annorlunda sen jag var liten. Jag är vanlig, men annorlunda. Mitt utséende har inget med min Asperger att göra. Bara tankarna. Jag har svårt för högt ljud och kan ta saker fel. Jag har svårt med socialt umgänge. Jag kan bli irriterad ofta och kan ta saker bokstavligt. Jag har problem med skolan och går därför i en specialklass. När jag gick i en parallelklass hade jag väldigt svårt att koncentrera mig för allt ljud. Jag höll för öronen hela tiden. Det fanns så många som inte förstod mig. De förstod inte att jag är annorlunda. Att jag har Asperger. Jag ville bara hjälpa men det blev bara fel. Jag blev mobbad fast jag inte gjort något. Jag är och har alltid varit den tysta blyga snälla tjejen som alltid följer regler och jobbar som man ska i skolan. Jag är ingen sån som hittar på hyss, säger kränkande saker osv. Jag är omtyckt av lärarna på den skolan jag går i för jag jobbar som man ska göra, och det tycker jag att alla borde göra. Jag fattar inte varför man skolkar frivilligt. Man får inga betyg och ingen framtid. Livet blir pannkaksmet om man inte går och jobbar som man ska göra i skolan. När lärarna säger att jag ska göra en uppgift, så gör jag den uppgiften. 
 
Det här är jag. Nu har jag skrivit hur jag är utanför bloggen. Detta är alltså jag. Sanningen om mig. Jag får hjälp och jag går till en psykolog varje vecka. Om jag inte hade mamma och pappa skulle livet vara ett helvete. De hjälper mig och de säger själva att de bryr sig om mig. Mamma har beställt en dagbok som jag ska skriva i. Den ska vara helt privat. Jag kommer skriva mina tankar som jag inte vill dela med andra. Så jag verkligen får ur mig allt. Om jag är arg ska jag skriva i den och få ur min ilska. 
 
Vill du läsa om Asperger? Klicka HÄR, HÄR, HÄR och HÄR

Tittar På Körslaget Med Mamma

 
 

Titanic: 100 år

 
 

Hade tråkigt och inget att göra så jag ville göra ett bildspel ;) Musiken är från Titanic Anniversary Edition. 
 
Videon är gjord av mig i Movie Maker. 

Loppmarknad

Tjena! Jag har inte varit hemma på hela dagen för mamma och jag var varit på loppmarknad. Jag gillar inte loppisar men jag fick stå ut ;) Jag såg en stor modell av ett skepp men jag förstod att den var dyr så jag köpte den inte. Sen åkte vi till Marieberg och kollade lite. Vår hund ska alltid sitta i mitt knä så när vi var framme hade jag fullt med hundhår på i stortsätt hela mig :/ Hon fäller så mycket. Varför vet vi inte. Vi åt på Kina/Thailändska resturangen. Det var gott men starkt så in i fåglarna. Efter det åkte vi till min syster och sen hem. Nu är jag helt slut. Orkar inte ta mig upp från soffan. Jag vill titta på TV, men den är för långt bort. Haha. Ikväll blir det bara att softa framför datorn med chips, dricka och kanske en film med mamma. Det värsta idag har varit hickan jag haft. 2 gånger har jag haft hicka idag! Samma hicka som jag hade inatt. Usch och fy. Bort med hickan! 
 

Dagens Titanicbild

 
Titanic var lika stor som 4 stora flygplan. 

A Girl's Biggest Lie

bildkälla.

6 Sanningar Om Mig


Dagens Titanicbild


Filmtips

* Hachiko 
 
* Titanic
 
* Bröllopsduellen
 
* I rymden finns inga känslor
 
* Inception
 
* Pirates of the caribbean
 
* Marley & jag
 
* Blues Brothers 1 & 2
 
* A Cinderella Story
 
* Hur många lingon finns det i världen

Detta Är Min Dröm

Att jobba med båtar är det ända jag vill läsa till. Men jag är lite förstörd för där jag bor finns det inte sjöfartsutbildning. Det gör väldigt mycket. Det är min dröm att ta skepparexamen. Isåfall måste jag sova borta på studenthem men det vill inte jag. Jag börjar 9:an nästa termin och det är snart dags att välja vad jag vill läsa till. Jag vill ta skepparexamen. Men jag kan inte. Eller jag kan ju. Men det går inte. Jag har varit inne på sjöfartsverket.se ett antal gånger och kollade på närmsta staden/orten. Det närmaste jag hittade var Norrköping och jag bor en bra lång bit därifrån. Jag tänker absolut åka dit för att få jobb, en bra framtid och för att det är min dröm, men det är för långt hemifrån.

Vad ska man då hitta på tro?


Ge Aldrig Upp!

 
"Det är svårt att vänta till något du vet aldrig kommer hända. Men det är ännu svårare att ge upp när det är någonting du alltid velat"
 
bildkälla.

Äter Wienerbröd


Dagens Titanicbild


Detta Önskar Jag Mig Till Jul

Jag vet att det är lite tidigt att tänka på julen i september men man kan ju börja lite ;)
(Cher Lloyd CD)
 

 
 
 
Det här önskar jag mig. För tillfället iallafall. Det blir mer.
 

Min Dag Idag

Jag har inte varit aktiv. Dels har jag inte haft den lusten och jag har inte varit hemma så mycket. Jag tänkte slänga in ett in ett inlägg via mobilen idag men jag bara kände, nej. Orkar inte. Så det har varit en liten paus. Men nu är jag på. Man behöver alltid en paus någongång ;) 
 
Min dag idag har varit lite seg men ändå okej. Medans mamma är på en koll på sjukhuset följde jag med pappa hem. Vi åkte en runda och medans vi var ute på färd åkte vi till farmor och farfar och fikade. Farmor bakar så himla goda bullar! Jag älskar att höra att hon har bakat för hon bakar så himla gott. Det är ju nästan farligt vad goda hennes bullar är :o Mamma kommer hem kl. 18:00 och då kommer hennes kompis. Vi ska ha "tjejkväll". Även fast jag inte är en sån som använder smink x) Använder aldrig smink, klänning eller kjol. Använder bara jeans, tröja och tjocktröja. Therese heter hon. Hon och jag är som vänner. Haha. Den ända jag verkligen har riktig kontakt med. Alltid lika roligt när hon kommer. Vi brukar spela musik och köra "Så ska det låta". Jag sätter på en låt och då ska mamma och Therese gissa vilken låt det är. Det är roligt men med tanke på att jag inte kan så mycket 70, 80 och 90-tals låtar är det svårt att komma på några :/ Kan mest nytt som te.x One Direction, Taylor Swift, Cher Lloyd, Katy Perry osv. Men det kommer säkert bli lika kul som vanligt :)
 
Bara för att farmor gör så goda bullar:
 
 
Bild från Weheartit.
 

Dagens Titanicbild


Sötnosar


Dagens Titanicbild


Jag Har Hittat Skatter

Jag letar efter en laddare som är mystiskt spöklikt försvunnen och har varit det i flera dagar. När jag kollade i min gamla skolväska låg det 2 teckningar där. De hade jag packat ner när det var städdag innan sommarlovet. Haha gud. Hur kunde jag glömma bort de? På den ena står det "Fartygets undergång". Det skulle vara en framsida till en berättelse man skulle göra när jag gick i 6:an tror jag det var. Jag ritade fartyg så. Men nu har jag tränat upp mina kunskaper. Jag missade ett "n" på Britannic. Men det gör väl inget.
 
Haha. Så tokigt det kan bli. De skulle jag ju visa mamma.
 



Mysan Och Louis

Tänk egentligen att vara en katt. Om man är hungrig är det bara att gå till matskålen och börja äta. När man är människa måste man vänta tills maten är färdig så man får äta. Jag får panik när jag är så där krishungrig. Haha.

Dagens Titanicbild


Droglåt!

 
Off Topic: Dagens Titanicbild kommer senare. Jag räknar med kl. 14:00. Kanske tidigare. Kanske senare. Är i skolan.

Kattunge

Jag har inte varit aktiv idag eftersom vi har hämtat kattungarna. Louis och Mysan fick de heta.


Dagens Titanicbild

 
 

Jag Vill Slänga Datorn I Väggen

Jag gillar inte min laptop. Det har varit något fel sen jag fick datorn. Redan från den första gången. Pappa och jag var och kollade på en ny dator till mig i förrgår. Jag valde en vit Packard Bell som var jäkligt läcker. Pappa tyckte det också. Så småningom kommer jag få en ny dator. 
 
Problemet med den här datorn är att den inte lyder mig. Det är en ASUS och jag är inte sugen på att köpa samma sort igen. Och så är skärmen trasig också. Den har varit på lagning och det tog flera månader innan jag fick hem den. Vanligtvis tar det 2 veckor. Men jag fick vänta i flera månader. Jag tror det var några dagar innan jul jag fick tillbaka den och det var Augusti eller September vi lämnade in den. Förstå då hur mycket fel det är på den här lådan och ännu har inget förändrats. Jag har ju i försig tappat den i golvet ett antal gånger *Host*. Men det var fel på den redan första gången jag använde den. Sims 3 fungerar heller inte för det kraschar och sims är mitt favoritspel på datorn. Det är det enda PC-spelet jag verkligen spelar och då funkar det inte. Det är inte roligt. Jag vill bara slänga den här saken i väggen. Men snart blir det adjö. Jag ska få en ny dator så jag kommer slippa använda den här. 
 
 
 
 
Här är den vita packard bell-laptopen jag vill ha. 
 

 

Tösen & Sigge

Videon är gjord av mig. Gjord i Movie Maker och uppladdad på Tinypic.
 
 



R.I.P Sigge ♥

Nu är det så att min katt Sigge har avlidit ikväll. Vi var tvugna att avliva honom. Han hade eksem och det kliade väldigt mycket. Han var sjuk. För bara 2 veckor sedan avlivade vi våran andra katt Tösen. Hon var också sjuk. Idag har jag gråtit. Tårarna rann. Jag fick veta det vid 15-tiden i eftermiddags att han var sjuk och mamma skulle avliva honom. Bättre än han vill lida. Vi var och tittade på en kattunge för 1 vecka sedan som jag ska få. Som jag skrivit i bloggen. Men vi ska köpa 2 kattungar från samma uppfödare imorgon. Så imorgon får vi hem 2 stycken. En som troligen blir mammas och en som blir min. Eftersom Sigge var mammas katt och Tösen var min. 
 
Jag kommer sakna den där spillevinken. Han var så go och tiggde alltid när vi åt frukost, lunch och kvällsmat.  Det kommer vara tomt vid matbordet. Vi väntar på att Sigge ska komma. Men det kommer inte komma någon. Mamma frågade om jag ville dit och ta ett sista farväl till Sigge. Men jag orkade inte. Jag ville inte ta farväl. Jag ville inte åka dit och veta att det är den sista gången jag ser honom. Jag kommer aldrig mer träffa honom och det är tungt i bröstet. Imorgon kommer det 2 nya katter hem och tar över Tösen och Sigges plats. Men de kommer fortfarande finnas kvar på en speciell plats. Mitt hjärta. Där har de en stor speciell plats. ♥
 
♥ Vila I Frid Tösen & Sigge ♥
 
 
 

 
Bilderna är fotade av mig. Jag vill inte att du ska kopiera. Tack. 
 
 

Cher Lloyd - Want You Back

 

Månadens Kalenderbild



Dagens Titanicbild

 

 

Titanics Vrak




 
 


 


 



Bilderna är från Google och övriga hemsidor och jag äger inte någon av bilderna.
 
 

Daniel Tosh

Det går inte att beskriva hur mycket jag tycker om honom. Han är rolig och jag tar inte illa upp för det han säger. Han är en komiker och en komiker SKA skämta. De SKA säga saker som stör folk. Det är deras jobb att skämta. Att underhålla publiken. Det vore inte roligt annars. Jag "skäller" inte på de som säger att han överdriver och är dum bara för att han skämtar om saker som kan störa folk. Jag säger bara att det är en komikers jobb. Om ni inte gillar det, varför ens titta på det då? Han har tusentals fans och de tar inte illa upp.
 
Min favoritkomiker. Daniel Tosh. 
 
 
 

RSS 2.0